Michaël en een aantal deelnemers vertellen over rusten in hun natuurlijke Zijnsaard en waarom dit belangrijk voor ze is.

Deel 1 van een drieluik over het realiseren van de geest: het herkennen en leven van onze ware Verlichte natuur. Opgenomen na de Tweeweekse Zijnsoriëntatie retraite onder leiding van Michaël Steinau in La Vie Tara, Frankrijk.

Quotes uit de video:
“Het realiseren van de geest is eigenlijk realiseren wie ik ten diepste ben. Dat is het mooiste cadeau wat ik mezelf en de wereld kan geven”

“Rustend in Zijn maak je een breuk met je dagelijkse patronen, zodat de onderliggende eenheid kenbaar wordt. Je bent aanwezig als de vrije, liefdevolle presentie die je werkelijk bent”

“Ik realiseer me steeds vaker dat ik daar eigenlijk mijn hele leven naar gezocht heb”

“Als je geluk hebt maak je contact met een intelligentie die niet hier is of daar is, maar die all over the place is”

“Als iedereen hier een glimp van zou opvangen, dan zou de wereld er wel heel anders uitzien”

“Je bent daar nooit van afgescheiden geweest. Dat ben je al. Zo zonde als we dat niet zien”

Regie: Ine Timmerman
Edit: Thomas Grootoonk
Boeddha’s: Michaël, Koen, Eric, Leanne, Ciska, Keoma, Onno, Gera Gilda, Fenny, Vincent, Jessica, Ine

Speciale dank aan Michaël Steinau, La Vie Tara, alle deelnemers aan deze retraite en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

We hopen dat de inspiratie van deze video doorklinkt en ten goede komt aan ieders welzijn!

La Vie Tara, Frankrijk, augustus 2022
© Zijn & Worden 2023

 

Meer info:
Zijn & Worden: Zijnsgeoriënteerde begeleiding en training – Retraites – Trainingen – Individuele coaching – Relatiebegeleiding – Supervisie – Zijnskring en sangha.

Michaël Steinau is Leraar Zijnsoriëntatie en biedt spirituele en persoonlijke training volgens Zijnsgeoriënteerde methodes. Zijn & Worden start altijd vanuit het uitgangspunt dat er in jou een dimensie is die vrij en onaangetast is. Je ware natuur. ‘Ware’ slaat op het gegeven dat het niet geproduceerd is maar spontaan aanwezig. Je leert om niet jezelf en je problemen centraal te stellen, maar hoe je er vrij van kunt zijn. Er is niets wat je werkelijk beperkt, behalve je eigen overtuigingen over jezelf en de wereld. En als je dat gaat zien, dan kun je leven vanuit vrijheid, liefde, waarheid en geluk.

Kijk bij Events voor de volgende data van retraites, trainingen en workshops.

 

Ik hoor graag je reactie hieronder.

Liefs,

Michaël