Coaching

Individuele zijnsgeoriënteerde coaching trajecten.

Locaties: Groningen en Wijchen (eventueel Zwolle en Orvelte)

Zijnsgeoriënteerde coaching kan je bijstaan in de volgende situaties:

  • Steven je af op een burn-out of zit je daar al middenin?
  • Heb je last van stress of spanningsklachten?
  • Loopt het op je werk, relatie of leven niet lekker?
  • Zit je in een rouwproces?
  • Of is het juist dat je je verveelt en je leven als vlak en voorspelbaar ervaart?

Als je jezelf hierin herkent of je bent vastgelopen in je leven is één op één Zijnsgeoriënteerde coaching een goede manier om je leven weer te laten stromen en inspiratie terug te vinden.

 

Geïnspireerd leven en werken

De coaching en begeleiding door Zijn en Worden kenmerkt zich door een Zijnsgeoriënteerde benadering. Normaal zijn we al snel bezig problemen op te lossen maar dit biedt slechts een tijdelijke verlossing. Niet het probleem staat centraal maar hoe jij deze problemen achter je kunt laten. Sleutels hierin zijn openheid, vriendelijkheid, presentie, mildheid en jouw eigen wijsheid.

Vaak leef je op de automatische piloot of het leven overkomt je. Je voelt dat dit anders kan en dat je zelf aan het roer wilt staan. Alleen hoe ga je dit aanpakken? Hier kan Zijn en Worden je in bijstaan. Door je individueel te begeleiden op het pad van Zijnsoriëntatie, zodat jij kunt leven in het hier en nu, in vrijheid en vreugde.

Zijnsgeoriënteerde Coaching is altijd maatwerk. Samen met jou kijken we welk traject het beste is. Daartoe hebben we verschillende mogelijkheden. Tijdens een gratis gesprek kijken we naar de begeleidingsvorm die het beste bij jou past.

Individuele begeleidingstrajecten zorgen voor meer bewustzijnsontwikkeling en zelfkennis. je gaat meer diepgang in het leven ervaren en krijgt nieuwe inspiratie. Vaak verdwijnen psychische en fysieke klachten en kom je weer lekker in je vel te zitten.

 

Praktische informatie:

Individuele coaching gesprekken kunnen plaatsvinden in Wijchen, Groningen of in overleg ergens anders. De kosten van een gesprek zijn 84,70 euro, dit is inclusief 21% BTW.

 

“Michael Steinau weet heel goed wat hij doet: leerstof en oefeningen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en opgebouwd en geven voor mij vaak het juiste inzicht op het juiste moment. Dat vind ik heel bijzonder: het getuigt van een scherp inzicht in allerlei patronen waar je toch vaak weer in vervalt. Michael weet verbazend snel tot de kern van belemmerend gedrag door te dringen en geeft vervolgens praktische tips om hier beter mee om te gaan.” Richard

Meppel

“De individuele gesprekken met Michael zijn confronterend en toch ga ik elke keer weer lachend naar huis. Een erg mooie manier om inzicht te krijgen in mijn gedachten en patronen. En hoe ik er telkens zelf voor zorg dat het leven moeizaam lijkt. Terwijl het eigenlijk zo zorgeloos is.” Marieke

Zwolle

Wil je meer weten over Zijnsgeoriënteerde coaching? Of starten met een traject?

Retraites - Zijn en Worden
Zijnsgeorienteerde coaching - Zijn en Worden
Jaartraining Zijnsoriëntatie - Zijn en Worden
Jaartraining Zijnsoriëntatie - Zijn en Worden