Coaching

Individuele Zijnsgeoriënteerde coaching trajecten 

 

Zijnsgeoriënteerde coaching kan je bijstaan in de volgende situaties: 

  • Je stevent af op een burn-out of je zit daar al middenin 
  • Je hebt last van stress of spanningsklachten 
  • Je loopt vast op je werk, relatie of leven 
  • Je zit in een rouwproces 
  • Of je verveelt je juist, je ervaart je leven als vlak en voorspelbaar 

Als je jezelf hierin herkent is één op één Zijnsgeoriënteerde coaching een goede manier om je leven weer te laten stromen en inspiratie terug te vinden. 

Geïnspireerd leven en werken

De coaching en begeleiding door Zijn & Worden kenmerkt zich door een Zijnsgeoriënteerde benadering. Normaal zijn we al snel bezig problemen op te lossen maar dit biedt slechts een tijdelijke verlossing. Niet het probleem staat centraal maar hoe jij deze problemen achter je kunt laten. Sleutels hierin zijn openheid, vriendelijkheid, presentie, mildheid en jouw eigen wijsheid.

Vaak leef je op de automatische piloot of het leven overkomt je. Je voelt dat dit anders kan en dat je zelf aan het roer wilt staan. Alleen hoe ga je dit aanpakken? Hier kan Zijn & Worden je in bijstaan. Door je individueel te begeleiden op het pad van Zijnsoriëntatie, zodat jij kunt leven in het hier en nu, in vrijheid en vreugde.

Zijnsgeoriënteerde Coaching is altijd maatwerk. Samen met jou kijken we welk traject het beste is. Daartoe hebben we verschillende mogelijkheden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kijken we naar de begeleidingsvorm die het beste bij jou past. 

Individuele begeleidingstrajecten zorgen voor meer bewustzijnsontwikkeling en zelfkennis. Je gaat meer diepgang in het leven ervaren en krijgt nieuwe inspiratie. Vaak verdwijnen psychische en fysieke klachten en kom je weer lekker in je vel te zitten.

Praktische informatie:

Individuele coaching gesprekken kunnen plaatsvinden in Groningen, Wijchen (nabij Nijmegen) of in overleg ergens anders. De kosten van een gesprek zijn 84,70 euro, dit is inclusief 21% BTW. 

 

Wil je meer weten over Zijnsgeoriënteerde coaching? Of een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

“Michael Steinau weet heel goed wat hij doet: leerstof en oefeningen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en opgebouwd en geven voor mij vaak het juiste inzicht op het juiste moment. Dat vind ik heel bijzonder: het getuigt van een scherp inzicht in allerlei patronen waar je toch vaak weer in vervalt. Michael weet verbazend snel tot de kern van belemmerend gedrag door te dringen en geeft vervolgens praktische tips om hier beter mee om te gaan.” Richard

Meppel