Trainingen

Trainingen 

Er worden diverse trainingen gegeven bij Zijn & Worden. Op deze pagina lees je de inhoud van de trainingen. 

Modules Zijn & Worden 

In een module ga je in een serie van drie workshopdagen dieper in op een Zijnsgeoriënteerd thema. Er zit zo’n vier weken tussen elke workshopdag. Modules zijn in willekeurige volgorde te volgen.

Hieronder lees je waar de modules over gaan. 

Module Jij bent schepper:

Als je een andere bril op zet verandert jouw werkelijkheid. Dat merk je bijvoorbeeld heel duidelijk als je verliefd bent. Dan is er die roze bril en het leven is ineens zo anders. Afhankelijk van de bril die je op hebt beleef je dus jouw werkelijkheid. In onze geconditioneerde manier van zijn wordt die werkelijkheid geïnterpreteerd en ingevuld op basis van je aannames en ervaringen tot nu toe. Jouw geschiedenis (en die van je ouders en maatschappij) bepaalt jouw werkelijkheid. 

Het is de kunst om je leven niet vorm te geven vanuit je geconditioneerde geschiedenis maar vanuit de openheid van Zijn en Spirit. Dit is een heel uitdagend perspectief! In de deze module van Zijn & Worden sta jij als Schepper centraal.

Je gaat ontdekken hoe jouw manier van Zijn jouw werkelijkheid bepaalt. Je gaat ontdekken welke enorme scheppingskracht je bezit. De kunst is natuurlijk om die scheppingskracht niet vanuit overleving en geconditioneerd in te zetten. Want dat doe je immers al! Nee, je maakt contact met je vrije open aard, je Spiritaard. En dan gaan we ontdekken hoe je je leven en relaties vanuit deze openheid vormgeeft als Schepper. Je kunt een stap zetten van onbewust naar bewust creëren. Je begint klein maar als je de principes eigen maakt kun je jouw leven op een ruime, waardige, vervullende en vrije manier vormgeven. 

We doen dit door middel van Zijnsgeoriënteerde meditaties, beweging, visualisaties en praktische oefeningen.

Deze module is los te volgen, maar sluit ook aan op de vorige module Spiritwerk 2 (januari-maart 2019). Mocht je deze module niet hebben gedaan, overleggen we even over hoe je dit kunt voorbereiden. 

Praktische informatie

Oosterbeek: 13 april / 18 mei / 15 juni 

Groningen: 14 april / 19 mei / 16 juni 

Als je een keer niet kunt kan je dit gratis met mij inhalen, het is ook mogelijk van locatie te wisselen met een datum. 

Een volledig overzicht van alle data, locaties en prijzen van de trainingen, retraites en modules staan bij Events

Wat leveren deze trainingen je op?

Deelnemers geven na trainingen Zijnsoriëntatie aan dat ze veel minder zorgelijk door het leven gaan en veel meer vrijheid, geluk, ruimte en vreugde ervaren. Vrijheid en geluk worden niet (alleen) bepaald door omstandigheden. Wijzelf zijn de bepalende factor. Onze houding, onze manier van kijken en ons gedrag zijn een recept voor zowel geluk als ongeluk. Hier heb je dus zelf invloed op. 
De combinatie van zowel spiritualiteit als psychologisch inzicht zorgen ervoor dat de training een diepgaand effect heeft op de kwaliteit van je leven.

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

De trainingen zijn zeer toegankelijk. Iedereen kan zijn ware natuur ontdekken. 

Wil jij:

  • ontwaken uit de verhalen die je jezelf steeds vertelt? 
  • ontdekken wat er echt toe doet?
  • stoppen met werken aan jezelf en je problemen en leven vanuit een open en vrije houding?
  • een levenshouding ontwikkelen waar je de rest van je leven iets aan hebt?
  • een zorgeloos leven leiden vanuit liefde, compassie en vrijheid?
  • je persoonlijk, spiritueel en relationeel ontwikkelen? 

Begeleiding

De trainingen zijn ontwikkeld en worden gegeven door Michael Steinau, Zijnsgeoriënteerd leraar. Meer informatie over Michael en zijn visie vind je hier.

jaartraining zijnsoriëntatie - zijn en worden