Trainingen

Trainingen

Er worden diverse trainingen gegeven bij Zijn & Worden.
Op deze pagina lees je achtergrondinformatie over de trainingen.
De trainingen zelf vind je bij Events

Jaartraining Werken met Emoties 2021-2022: 

Vanaf September 2021 start er een nieuwe Jaartrainingsgroep, terwijl de huidige verder zal gaan met jaar twee. Je kunt je hier nu voor aanmelden. Het event is hier te zien. 
Meer informatie, video’s en artikelen staan op deze pagina 

Spiritwerk  

Na een serie van drie losse online dagworkshops is het nu tijd om verder te verdiepen. Als je al een beetje ervaring met Spiritwerk hebt, kan je meedoen met het Spiritweekend van vrijdagavond 22 oktober t/m zondagmiddag 24 oktober 2021
Lees bij Events hoe je mee kunt doen: info over Spiritweekend: de Dood als eeuwige metgezel

Waarom doen we trainingen?

Rusten in Zijn (derde perspectief) is het uitgangspunt van al het aanbod van Zijn & Worden. Echter gaat dat niet zomaar vanzelf.

Het werken met Spirit (tweede perspectief) gaat over jouw vrije vormgeving van Zijn in de wereld: Niet halen maar stralen.
Het werken met de psyche en gedrag (eerste perspectief) dient ervoor om de versluieringen die we over Zijn heen hebben gelegd te doorzien en onze beelden over onszelf en de werkelijkheid te deconstrueren. Zowel het eerste perspectiefwerk als het tweede perspectief werk dienen om diepgaander te rusten in Zijn, in elke situatie in ons leven. 

Als we werkelijk Rusten in Zijn kunnen we zien dat er niets anders is dan Zijn en is er geen verschil tussen perspectieven. Alles is het Ene en het Ene drukt zich uit als alles.

Het doen van psychologisch werk op het spirituele pad, maakt dat trainingen een diepgaand effect heeft op de kwaliteit van je leven. 

Deelnemers geven na trainingen Zijnsoriëntatie aan dat ze veel minder zorgelijk door het leven gaan en veel meer vrijheid, geluk, ruimte en vreugde ervaren. Vrijheid en geluk worden niet (alleen) bepaald door omstandigheden.
Verlichting is gegeven, maar de realisatie ervan hangt volledig van ons af. 

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

De trainingen zijn zeer toegankelijk. Iedereen kan zijn ware natuur ontdekken.

Wil jij:

  • ontwaken uit de verhalen die je jezelf steeds vertelt?
  • ontdekken wat er echt toe doet voor jou?
  • stoppen met werken aan jezelf en je problemen en leven vanuit een open en vrije houding?
  • een levenshouding ontwikkelen waar je de rest van je leven iets aan hebt?
  • een zorgeloos leven leiden vanuit liefde, compassie en vrijheid?
  • je persoonlijk, spiritueel en relationeel ontwikkelen?

Begeleiding

De trainingen zijn ontwikkeld en worden gegeven door Michael Steinau, Zijnsgeoriënteerd leraar. Meer informatie
over Michael en zijn visie vind je hier

De trainingen en sessies zijn zo anders dan alle andere spirituele of psychologische paden die ik ken. Alles wordt vanuit het meest zorgeloze heelheidsperspectief, non-dualiteit bekeken. Maar dan wel met het volste respect voor elke emotie of kramp. Dat zie ik tot nu toe nergens behalve in Zijnsoriëntatie.

En ik denk dat je pas weet dat het een heel ander uitgangspunt is, zodra je dat ervaren hebt. Het is onbeschrijflijk to the point.

Gert

Zwolle