De stralende deelnemers van de derdejaars Jaartrainingsgroep in Zutphen kregen afgelopen weekend een traktatie en een certificaat van deelname. Maarliefst drie jaren lang beoefenden de studenten in Zutphen, Groningen en online, Zijnsgeoriënteerde methodes voor het herkennen van hun non-duale, gelukkige aard, en leerden dagelijkse situaties vanuit dat licht te benaderen. We zijn erg blij en trots op de ontwikkeling die iedereen heeft doorgemaakt!
 
De meeste deelnemers zullen zich na de zomer in de Inspiratiegroep begeven. Sommigen zullen nog een jaar overdoen of zelfs weer in het basisjaar ‘Jaartraining werken met emoties’ beginnen, want door herhaling van de teachings worden altijd diepere lagen aangeboord.
 
Dit weekend sloot de laatste Jaartrainingsgroep af, we verheugen ons om na de zomer weer met nieuwe eerste, tweede en derdejaars groepen van de Jaartraining te beginnen. Nu eerst even vakantie en de Tweeweekse retraite.
 
Hele fijne zomer!!
 
Michaël
 
Wil je kennismaken met Zijnsoriëntatie, mij of het vaardig werken met emoties, meld je dan aan voor de online Workshop Zijnsoriëntatie op 23 augustus
Wil je meer weten over de Jaartraining? Kijk hier op de pagina over Werken met emoties.