Padcoaching

– Online en op locatie – 

Padcoaching dient ter verdieping en ondersteuning van jouw levenspad. Hoe breng je wat je leert in trainingen, workshops en retraites in de praktijk? Oftewel hoe breng je ‘Zijn in actie’ en ‘Zijn in relatie’? 

Brug tussen beoefening en dagelijks leven 

Bij Padcoaching leer je om ontspannen en aanwezig te zijn op de lege plekken in jezelf. Juist door vertrouwend te rusten in jezelf kom je in contact met de helderheid en liefde in je hart. Zo schep je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden op de uitdagingen van alledag. 
Situaties uit je dagelijks leven waar je tegenaan loopt, zijn namelijk brandstof voor een gelukkig leven! 

We beginnen elke bijeenkomst met verdieping en inspiratie uit Zijnsoriëntatie en Dzogchen. 
Ook is er de mogelijkheid te kijken naar stagnaties in je meditatie beoefening of de weerstanden die je daarbij hebt. 

Voorafgaand aan iedere bijeenkomst maak je een verslag over voortgang en stagnaties op jouw Pad. Ook kun je een casus inbrengen. Je verslag en casus vormen je werkmateriaal van die dag. We zullen feedback geven op elkaars verslagen, hierbij staat het leren subjectiveren centraal. Het doorzien dat wat ook maar verschijnt, jouw geest is. Dat is een heel intieme, kwetsbare maar vooral prachtige beoefening! 
We werken ook met materiaal uit de Jaartraining. Methodes die worden verdiept zijn bijvoorbeeld optiekverhoging, acceptatie van verlies, de Val en de niet-herkende boeddha. 

Voor wie 

Iedereen die trainingen heeft gevolgd, sessies doet of retraites gedaan heeft en dus bekend is met Zijnsoriëntatie is welkom. Padcoaching is bedoeld als aanvulling en verdieping, maar kan ook op zichzelf gevolgd worden. 

Praktische informatie 

Padcoaching vindt plaats in een kleine persoonlijke setting. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt er een groep gevormd.
Een groep bestaat uit minimaal zes en maximaal acht personen. 

Er zullen minimaal drie groepen starten:
Groep Noord: op locatie in Groningen
Groep Midden: op locatie in Arnhem of omgeving
Groep Online: thuis via Zoom 

  • Padcoaching bestaat uit zes bijeenkomsten en zal plaatsvinden in de periode september 2021 – juni 2022.

  • De data zullen in overleg worden vastgelegd. Wel op een doordeweekse dag. Bij voorkeur van 10.00 – 16.00 uur.

  • De bijdrage is € 635,00 voor deelnemers van de Jaartraining en € 685,00 voor mensen die niet de Jaartraining volgen. 

Deelnemers van de Jaartraining hebben voorrang om aan te kunnen sluiten. Laat snel weten als je interesse hebt, zodat ik de groepen kan verdelen. 

Wil je eerst meer informatie over Padcoaching? Stuur dan een mailtje

Wil je meedoen? 

“Padcoaching is voor mij onmisbaar in mijn (spirituele) ontwikkeling. De relaties met anderen krijgen veel meer kleur.
Ik leer verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen gedachtes, gevoelens en emoties en deze open en liefdevol communiceren naar de ander. In relatie met de medepadlopers en Michael ontstaat een veilige sfeer om jezelf te leren kennen en je projecties en overdrachten te onderzoeken.
De doorsnijdendheid en liefdevolle begeleiding van Michael maakt dat ik Padcoaching het best kan omschrijven als Verlichting in actie!”

Royce 
Zwolle