padcoaching | Zijn & Worden

Padcoaching

Padcoaching is een traject ter verdieping en ondersteuning van jouw leven, jouw levenspad. Waarin je datgene wat je leert in de trainingen, modules, sessies en retraites in de praktijk kunt oefenen, met name in relatie met elkaar.

Padcoaching is een aanvulling op de rest van het aanbod van Zijn & Worden. Het is echter een training die ook op zichzelf gevolgd kan worden. Padcoaching vindt plaats in een kleine persoonlijke setting.

Brug tussen de Zijnsgeoriënteerde methode en dit toepassen

Situaties waar je tegenaan loopt in jouw dagelijks leven zijn werkmateriaal voor de bijeenkomsten. Ook is er de mogelijkheid te kijken naar stagnaties in bijvoorbeeld je meditatie beoefening of de weerstanden die je daarbij hebt.

Concrete stappenplannen leren je om aanwezig te zijn op de lege plekken in jezelf. Juist door vertrouwend te rusten en te ontspannen kom je in contact met de helderheid en liefde in je hart. Zo schep je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden op de uitdagingen van alledag.

Tijdens Padcoaching staat het non-duale perspectief centraal. Het doorzien van wat ook maar verschijnt, jouw geest is. Niets is wat het lijkt. Je leert hoe je daar mee kunt werken. En vanuit jouw authentieke natuur te communiceren. Dat is een heel intieme, kwetsbare maar vooral prachtige beoefening.

Praktisch

  • Vier bijeenkomsten van 6 uur, met ongeveer een maand tussentijd
  • Prijs € 375,-. Of € 300,- als je ook aan de module of de Jaartraining deelneemt

Op dit moment heeft Zijn & Worden enkele Padcoachingsgroepen in Groningen, één in Utrecht en één in omgeving Nijmegen.

Zodra er voldoende deelnemers zijn (minimaal zes en maximaal acht deelnemers) wordt er een groep gevormd. Data, tijden en locatie gaan in overleg met de groep.

Wil je meer informatie over Padcoaching? 

“Padcoaching is voor mij de zeer waardevolle brug tussen de methode en het werkelijk toepassen in mijn dagelijkse situaties.
Altijd bij een padcoachingsessie voel ik de hele ruimte open gaan, voel ik een krachtige stroom van liefde en intimiteit met de anderen. Door de vele persoonlijke aandacht en het constante doorsnijden van elke illusie is het voor mij superconfronterend en diepgaand.
Wat meteen diep doorwerkt in alle aspecten van mijn leven.” 

Ine

Groningen