Padcoaching

Padcoaching dient ter verdieping en ondersteuning van jouw levenspad en sluit nauw aan bij het aanbod van Zijn & Worden. Hoe breng je wat je leert in trainingen, workshops en retraites in de praktijk? Oftewel hoe breng je ‘Zijn in actie’ en ‘Zijn in relatie’? 

Brug tussen beoefening en dagelijks leven 

Bij Padcoaching leer je om ontspannen aanwezig te zijn op de lege plekken in jezelf. Integratie van vrijheid, verbinding, liefde en verlichting in ons dagelijks leven staat centraal.

In een kleine groep word je op een persoonlijke en nabije manier begeleid bij het lopen van het Zijnsgeoriënteerde pad. Je krijgt zicht op gewoontes en leefpatronen die zich herhalen, en je leert om passende antwoorden te vinden vanuit een liefdevolle en heldere blik.

De Padcoachdagen staan in het teken van relatiewerk: het ‘leren present zijn in relatie’. Waarachtig contact, oftewel écht present zijn in relatie, is een hoge vorm van integratie en misschien wel de grootste menselijke uitdaging. 

Elke bijeenkomst is er verdieping en inspiratie uit Zijnsoriëntatie en Dzogchen.
Ook is er de mogelijkheid te kijken naar stagnaties in je meditatie beoefening of de weerstanden die je daarbij hebt. 

Voorafgaand aan iedere bijeenkomst maak je een verslag over je voortgang en stagnaties op jouw Pad. Je verslag volgens de richtlijnen schrijven, en de verslagen van je medestudenten lezen geeft al helderheid en inspiratie op je pad.

Vervolgens gebruiken we deze informatie als werkmateriaal. Door het geven van feedback op elkaars verslagen, leer je beter te subjectiveren. Dat is het doorzien dat wat ook maar verschijnt, jouw geest is. Dat is een heel intieme, kwetsbare maar vooral prachtige beoefening, echt liefdeswerk. 

We werken ook met materiaal uit de Jaartraining. Methodes die worden verdiept zijn bijvoorbeeld optiekverhoging, acceptatie van verlies, de Val en de niet-herkende boeddha. 

Voor wie

Iedereen die trainingen heeft gevolgd, sessies doet of retraites gedaan heeft en dus bekend is met Zijnsoriëntatie is welkom. Padcoaching is bedoeld als aanvulling en verdieping, maar kan ook op zichzelf gevolgd worden. 

Praktische informatie

Padcoaching vindt plaats in een kleine persoonlijke setting.
Een groep bestaat uit minimaal zes en maximaal acht personen.

Er zullen minimaal drie groepen starten:
Groep Noord: op locatie in Groningen
Groep Midden: op locatie in Wageningen of omgeving
Groep Online: thuis via Zoom 

Padcoaching bestaat uit zes bijeenkomsten en zal plaatsvinden in de periode september tot en met juni

De data zullen in overleg worden vastgelegd. Wel op een doordeweekse dag. Bij voorkeur van 10.00 – 16.00 uur.
De bijdrage is € 675,00 voor deelnemers van de Jaartraining en € 725,00 voor mensen die niet de Jaartraining volgen. Betaling in maximaal vier termijnen is mogelijk

Deelnemers van de Jaartraining hebben voorrang om aan te kunnen sluiten. Laat snel weten als je interesse hebt, zodat ik de groepen kan verdelen. 

Heb je vragen over Padcoaching, of over wat er op dit moment past bij jou? Stuur dan een mailtje

Wil je meedoen? 

“Padcoaching is voor mij onmisbaar in mijn (spirituele) ontwikkeling. De relaties met anderen krijgen veel meer kleur.
Ik leer verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen gedachtes, gevoelens en emoties en deze open en liefdevol communiceren naar de ander. In relatie met de medepadlopers en Michael ontstaat een veilige sfeer om jezelf te leren kennen en je projecties en overdrachten te onderzoeken.
De doorsnijdendheid en liefdevolle begeleiding van Michael maakt dat ik Padcoaching het best kan omschrijven als Verlichting in actie!”

Royce 
Zwolle