Datum

aug 23 2023
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Workshop Zijnsoriëntatie: Werken met emoties | Online

In deze introductieavond zal Zijnsgeoriënteerd leraar Michaël je laten proeven van de verschillende Zijnsgeoriënteerde methodieken over het werken met verstorende emoties zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet.

De avond begint met een korte Zijnsgeoriënteerde meditatie. Daarnaast is jouw inbreng bij deze workshop belangrijk. Door middel van het delen van jouw bevindingen en het stellen van vragen zal je ervaren hoe we met emoties omgaan bij de Jaartraining. Alle instructies wijzen naar jouw al vrije, verlichte staat van Zijn. 

Als je overweegt om met de Jaartraining mee te doen kan je tijdens deze avond alvast op gang komen met de methodes, of je vragen inbrengen.

Datum: woensdagavond 23 augustus  
Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur
Locatie: online
Kosten: op donatie

Meld je aan om mee te doen:
Aanmeldformulier

Aanmelden kan uiterlijk tot 23 augustus om 19:00 uur. Als je je later aanmeldt, lukt het waarschijnlijk niet om live mee te doen, maar kan je wel de opname achteraf ontvangen.

Na aanmelding ontvang je informatie over hoe je via Zoom kunt deelnemen. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de avond achteraf terugkijken? Ook dan graag aanmelden via het formulier.

Zijnsoriëntatie 
Het startpunt van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke Zijnsaard om te beginnen al volkomen open is, vrij, al aanwezig en ongeschonden. Hoe je jezelf ook aantreft, wat er ook verschijnt in jou.

Als je dit herkent en daarin rust is er een vanzelfsprekend geluk, rust en welbevinden dat nergens van afhankelijk is. Omgekeerd is het niet herkennen van je Zijnsaard door verstoringen (zoals emoties), de oorzaak van verstoringen van dit welbevinden. Dit radicale uitgangspunt vormt de basis voor hoe we werken met verstoringen.

Het trainen van deze view, wat tevens een introductie of een verdieping in Zijnsoriëntatie is, staat voorop in al mijn aanbod. Emoties vormen de poort naar jouw non-duale open en vrije staat van Zijn. Zijn is onze basis, is Liefde.
Maar de realisatie van Verlichting hangt helemaal van jou af. Van jouw keuzes, inzet, houding en beoefening. We beoefenen namelijk uit gewoonte het omgekeerde. Met het beoefenen van Zijn en dit leren leven in alle situaties doe je jezelf een plezier, maar het zal ook uitstralen naar je omgeving.

Schuif je aan?

Graag tot dan!!

Michaël

Meer weten?
In September start er weer een Jaartraining Zijnsgeoriënteerd Werken met emoties.
Negen workshopdagen in 2023 en 2024 werk je vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie van non-duale compleetheid, waarin je om leert te gaan met gewoontepatronen die verstorende emoties veroorzaken zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet.

Schrijf je je in? Meer informatie, artikelen en video’s over het werken met emoties zie je hier: www.zijnenworden.nl/werken-met-emoties

Over Michaël:
Michaël is Leraar Zijnsoriëntatie en biedt al vele jaren een compleet Pad van Levenskunst aan onder de naam Zijn en Worden. Met retraites, sessies, relatiesessies, trainingen, supervisie en een kring van studenten.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *