Datum

aug 20 2024

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Webinar Verstorende emoties als kans

Interactieve online verdiepingsavond over Zijnsoriëntatie en Werken met emoties. Verstorende gedachten en emoties zoals angst, boosheid, hechting en verdriet zijn geen obstakel of belemmering, maar zijn een unieke kans naar de gegeven goedheid van jouw non-duale, vrije staat van Zijn. 

Het startpunt van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke, non-duale Zijnsaard om te beginnen al vrij is, Verlicht, al aanwezig en ongeschonden: pure Liefde. Ook raakt onze natuurlijke Zijnswijze makkelijk versluierd of verstoord. De term ‘werken met’ wijst er niet naar dat we ‘werken aan’ emoties die ons verstoren, of dat we ze moeten transformeren, maar dat we kunnen leren om ermee te werken. Er is niets of niemand die jouw essentie kan aantasten. Hooguit je vorm, wat je gelooft, jouw plaatjes over jezelf kunnen worden aangetast. Maar die zijn niet wie je bent.

Met betrouwbare Zijnsgeoriënteerde methodes kan de energie die in emoties gestagneerd is, als vanzelf omgezet worden tot welbevinden en wijsheid. We worden niet langer bepaald door de verstoringen en kunnen emoties leren herkennen voor wat ze werkelijk zijn: een enorme bron van levensenergie.

Webinar
Deze Webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken en leven van zijn ware essentie: inherente vrijheid, heelheid, goedheid en liefde.
We onderzoeken we samen deze mogelijkheid om te ontwaken en ontwikkelen, door middel van dialoog, uitleg en oefeningen. De Webinar begint met een korte meditatie. Door middel van het delen van jouw bevindingen en het stellen van vragen zal je ervaren hoe we met emoties en verstoringen omgaan bij Zijn & Worden en in de Jaartraining.

Schuif je aan? Wees welkom!

Datum: dinsdagavond 20 augustus 
Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur 
Locatie: online
Kosten: op donatie (geheel vrijwillig)

Aanmelden: 
Binnenkort volgt hier een aanmeldformulier.

Aanmelden kan uiterlijk tot 20 augustus om 19:00 uur. Als je je later aanmeldt, lukt het waarschijnlijk niet om live mee te doen, maar kan je wel de opname achteraf ontvangen.
Na aanmelding ontvang je informatie over hoe je via Zoom kunt deelnemen. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de avond achteraf terugkijken? Ook dan graag aanmelden via het formulier.

Graag tot dan!!

Team Zijn & Worden

Jaartraining 
In September start er weer een Jaartraining Zijnsgeoriënteerd Werken met emoties. In tien workshopdagen in 2024 en 2025 werk je vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie van non-duale Goedheid, waarin je om leert te gaan met gewoontepatronen die verstorende emoties veroorzaken zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Meer informatie, artikelen en video’s over het werken met emoties zie je hier: www.zijnenworden.nl/werken-met-emoties

Zijnsoriëntatie
Het startpunt van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke Zijnsaard om te beginnen al volkomen open is, vrij, gelukkig, al aanwezig en ongeschonden. Hoe je jezelf ook aantreft, wat er ook verschijnt in jou. Als je dit herkent en daarin rust is er een vanzelfsprekend geluk, rust en welbevinden dat nergens van afhankelijk is. Zijn is onze basis, is Liefde. Van daaruit kan jouw inherente wijsheid, compassie en levensenergie tot uiting komen. Daarmee doe je jezelf een plezier maar zal ook uitstralen naar je leven, je naasten en je omgeving. Ontdek dat je al vrij bent!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *