Datum

dec 27 2023 - jan 04 2024

Tijd

8:00 pm - 5:00 pm

Winterretraite Op je Troon | Online

Aan het begin van de winter en het einde van het jaar keren we naar binnen om te rusten in onze onbeschreven vrije Zijnsaard, onaangedaan door welke ervaring ook. Ons wezen is basaal goed. Als we hier rusten kunnen we ontdekken dat alles Oorspronkelijk Puur is en dat wij ‘gemaakt’ zijn van de basale goedheid.

In deze Zijnsgeoriënteerde retraite maken we contact met deze Basale Goedheid die in ons allen manifest is en slechts ont-dekt hoeft te worden. Dit zicht geeft ontspanning en gemak. Het brengt ons diepgaand thuis. 

We verdiepen het Creatorschap in onszelf, in Zijnsoriëntatie Spirit genoemd. Onze ongeconditioneerde vrije vorm, waar we de mogelijkheid hebben om te kiezen om werkelijk zo te leven. Het ultieme goede voornemen!

Er staat op het programma: meditatie in beweging, de geest kalmeren (shamatha meditatie), energetisch werk en Zijnsgeoriënteerde visualisatie beoefeningen.
Ook persoonlijke begeleiding is steevast onderdeel van de retraite: zowel tijdens het programma als tussendoor.

Op Oudjaarsdag is er alleen een ochtendblok en kan je je dag vrij invullen. Op Nieuwjaarsdag zullen we later beginnen.

Er zullen inspirerende teksten of audio/video fragmenten aangeboden worden die je van te voren of tussendoor kunt bestuderen. Geluidsopnames van de instructies en meditaties van de retraite worden opgenomen en zal je na de retraite ontvangen.

Praktische informatie 
Start: dinsdagavond 27 december 2023.
Einde: donderdagavond 4 januari.

Aanmelden:
Mail naar: info@zijnenworden.nl. Je ontvangt dan na de zomer een aanmeldformulier.

Hartelijke groet,
Het Team van Zijn & Worden

Testimonial uit de Winterretraite van 2022-2023:
Met meer heelheid kijk ik terug op de retraite en mijn inzichten die daarbij vrij kwamen. Ik wist niet dat een vroege gebeurtenis in mijn leven zoveel invloed had op mijn manier van zijn. Met verbazing ontdekte ik hoe iets basaals mij een voortdurend gevoel van gebrokenheid heeft kunnen geven. Tegelijkertijd ontdekte ik hoe heel en compleet ik ben. Na de retraite werkten de inzichten door en nu besef ik mij hoe makkelijk het is om wel in goedheid met mezelf te zijn en van daar uit de goedheid naar de wereld om mij heen uit te stralen. Missie geslaagd wat mij betreft. Dank, dank, dank!
– Karin

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *