Datum

dec 12 2023
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

De illusie van Sinterklaas als kans om te ontwaken – Zijnsoriëntatie Webinar

Zijnsoriëntatie Webinar over ontwaken met Michaël Steinau.

Als niemand ons ooit had verteld dat Sinterklaas nooit echt bestaan heeft, zou je nu nog steeds in de illusie van zijn bestaan geloven. Hoe jouw wereld er dan uit zou hebben gezien, blijft uiteraard gissen. Dit is slechts een metafoor, maar wat als je op dezelfde manier kunt ontwaken uit de illusie van ‘ik’?

Je zou het gaan van een spiritueel pad zoals Zijnsoriëntatie kunnen zien als een mogelijkheid om te ontwaken uit een droom die ‘ik’ heet. Het idee dat jij bestaat zoals je denkt dat je bestaat is wellicht net zo illusoir als dat Sinterklaas bestaat.
Besta je nu wel of besta je niet? Besta je zowel wel als niet? Of geen van beide?

Voor onze dagelijkse geest is dit onderscheid nog niet zo gemakkelijk. We vallen snel in allerlei valkuilen. Als je wilt ervaren wat het verschil is en hoe je rust in Zijn, hoe je dit prachtige cadeau nog verder uitpakt in je leven, meld je dan aan voor dinsdagavond 12 december.

In deze online inspiratieavond zal Michaël op dit onderwerp ingaan en samen met jou deze mogelijkheid om te ontwaken tot jouw non-duale Zijnsaard onderzoeken door middel van dialoog en oefeningen. De avond begint met een korte Zijnsgeoriënteerde meditatie.

Je bent van harte welkom om deel te nemen en jouw al vrije, inherent gelukkige, non-duale staat van Zijn te ontdekken! 

Datum: Dinsdagavond 12 december 2023 
Tijd:
19:30 – 21:00 (inloggen vanaf 19:15 uur) 
Locatie
: Online
Bijdrage: Op basis van dana (vrijwillige donatie)

Meld je aan om mee te doen:
Aanmeldformulier

Aanmelden kan uiterlijk tot 12 december om 19:00 uur. Als je je later aanmeldt, lukt het waarschijnlijk niet om live mee te doen, maar kan je wel de opname achteraf ontvangen.

Na aanmelding ontvang je informatie over hoe je via Zoom kunt deelnemen. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de avond achteraf terugkijken? Ook dan graag aanmelden via het formulier.


Meer over Zijnsoriëntatie: 

Het startpunt van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke Zijnsaard om te beginnen al volkomen open is, vrij, al aanwezig en ongeschonden. Hoe je jezelf ook aantreft, wat er ook verschijnt in jou. Als je dit herkent en daarin rust is er een vanzelfsprekend geluk, rust en welbevinden dat nergens van afhankelijk is. Zijn is onze basis, is Liefde.
Maar de realisatie van Verlichting hangt helemaal van jou af. Van jouw keuzes, inzet, houding en beoefening. We beoefenen namelijk uit gewoonte het omgekeerde.

Schuif je aan bij deze Webinar?

Graag tot dan!!

Michaël


Over Michaël:

Michaël is Leraar Zijnsoriëntatie en biedt al vele jaren een compleet Pad van Levenskunst aan onder de naam Zijn en Worden. Met retraites, sessies, relatiesessies, trainingen, supervisie en een kring van studenten.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *