Datum

mei 23 2024
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Zie, je bent al vrij – Webinar

Interactieve online verdiepingsavond over Zijnsoriëntatie en Ware Vrijheid, gegeven door Michaël Steinau. 

Ons wezen, onze oorspronkelijke aard is altijd al vrij geweest. Dat gegeven is zowel wonderlijk als radicaal. Wonderlijk omdat onze oorsprong gewoon in dit moment ontdekt kan worden, waardoor liefde, goedheid, geluk, wijsheid en dus ook vrijheid zich ogenblikkelijk kunnen openbaren. Radicaal omdat dit haaks staat tegenover onze lineaire, op overleving gerichte oriëntatie die juist ons zicht doet vertroebelen.

Deze avond gaat over het wonderlijke en radicale van deze view, namelijk dat er niets te doen valt. Daar valt wel het een en ander over te zeggen, omdat onze gewoontegeest daarin snel verkeerde conclusies trekt, die juist voor meer verwarring en lijden zorgen.
Michaël zal tijdens deze interactieve avond deze visie uitleggen en verdiepen. Zo onderzoeken we samen met jou deze mogelijkheid om te ontwaken en ontwikkelen, door middel van dialoog, uitleg en oefeningen.

De Webinar begint met een korte meditatie. Door middel van het delen van jouw bevindingen en het stellen van vragen zal je ervaren hoe we met emoties en verstoringen omgaan bij Zijn & Worden en bijvoorbeeld in de Jaartraining.

Deze Webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken en leven van zijn ware essentie: inherente vrijheid, heelheid, goedheid en liefde.

Schuif je aan? Wees welkom!

Datum: donderdagavond 23 mei
Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur 
Locatie: online
Kosten: op donatie (geheel vrijwillig)

Aanmelden:
Aanmeldformulier

Aanmelden kan uiterlijk tot 23 mei om 19:00 uur. Als je je later aanmeldt, lukt het waarschijnlijk niet om live mee te doen, maar kan je wel de opname achteraf ontvangen.
Na aanmelding ontvang je informatie over hoe je via Zoom kunt deelnemen. Kun je er niet bij zijn, maar wil je de avond achteraf terugkijken? Ook dan graag aanmelden via het formulier.

Graag tot dan!!

Team Zijn & Worden

 

Zijnsoriëntatie
Het startpunt van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke, non-duale Zijnsaard om te beginnen al vrij is, Verlicht, al aanwezig en ongeschonden: pure Liefde. Hoe je jezelf ook aantreft, wat er ook verschijnt in jou. Als je dit herkent en daarin rust is er een vanzelfsprekend geluk, rust en welbevinden dat nergens van afhankelijk is. Zijn is onze basis, is Liefde. Van daaruit kan jouw inherente wijsheid, compassie en levensenergie tot uiting komen. Daarmee doe je jezelf een plezier maar zal ook uitstralen naar je leven, je naasten en je omgeving. Ontdek dat je al vrij bent!

Jaartraining 
In September start er weer een Jaartraining Zijnsgeoriënteerd Werken met emoties. In tien workshopdagen in 2024 en 2025 werk je vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie van non-duale Goedheid, waarin je om leert te gaan met gewoontepatronen die verstorende emoties veroorzaken zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Meer informatie, artikelen en video’s over het werken met emoties zie je hier: www.zijnenworden.nl/werken-met-emoties

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *