Datum

mrt 27 - 29 2020
Verlopen!

Tijd

6:00 pm - 5:00 pm

Weekendtraining voor stellen: Relatie als Tempel

‘Partners zijn’ is een levenslang leerproces. We beschouwen de relatie als de Tempel waarin de partners voorbij de emotionele beperkingen van hun jeugd gaan. Een ruimte waarin je kunt ontdekken wie je bent als je niet langer geïdentificeerd bent met het zijn van vader, moeder, zoon of dochter van. Een ruimte waar beide partners zorg voor kunnen leren te dragen.

In de visie van zijnsoriëntatie wordt de relatie als iets kostbaars gezien. Als een levende ruimte die helend kan werken. Het tegenovergestelde is echter ook waar, want behalve liefdevolle gevoelens komen ook angst, boosheid, jaloezie en wrok tevoorschijn in relatie. Dan krijgt die levende ruimte een destructief karakter.

Tijdens dit weekend gaan we kijken naar de dynamiek in de partnerrelatie en hoe daar mee om te gaan. Gevoelens en conflicten worden begrijpelijk gemaakt door een praktische aanpak waarmee je kunt leren een vrije, liefdevolle, volwassen partner te zijn. Verbinden met elkaar in vrijheid, voorbij de verkramping van steeds weer terugkerende problemen en gedoe.  Je krijgt praktische tools door middel van meditatie, beweging, onderzoek, persoonlijke coaching, heldere stappenplannen om te oefenen, en deelrondes.

Locatie:
De locatie en data zijn gewijzigd! We vertoeven op het prachtige, landelijk gelegen Smalhoorn, Orvelte in Drenthe.

Vanwege het intieme karakter van dit weekend bieden we plek voor zeven stellen.

Bijdrage verblijf en maaltijden : €165
Bijdrage training : €195
Totaal : €360 p.p.

Aankomst: vrijdag 27 maart 2020 vanaf 18.00 uur
Vertrek: zondag 29 maart 2020 tot maximaal 17.00 uur

Aanmelden of meer informatie: info@zijnenworden.nl

Wie is Michael:
Michael Steinau is zijnsgeoriënteerd leraar en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van stellen. Samen met zijn partner Joke bevindt hij zich op het non-duale Pad van zijnsoriëntatie, een Pad van Levenskunst. Michael is vader van twee zonen in de tienerleeftijd.

Wie is Joke:
Joke van der Veer is yogadocent en moeder van een zoon van elf jaar. Ze brengt de Zijnsgeoriënteerde visie tot leven in haar relatie: Het openen voor relatie, verantwoordelijkheid nemen en liefdevol communiceren zorgt bij haar voor zachtheid, stroming en kracht in haar leven.

Meer informatie over één van de werkwijzen in relaties klik hier.
Voor het facebookevent klik hier

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *