Datum

mei 20 2023
Verlopen!

Tijd

9:30 am - 5:30 pm

Tweedaagse partnertraining over relateren, intimiteit en seksualiteit

Radicale eerlijkheid in relatie
In deze partnertraining komen jullie beiden volledig tevoorschijn in relatie. Zodat de waarheid over wie jullie zijn in relatie en wat jullie in relatie ‘willen’, tevoorschijn mag, kan en zal komen. Dit vraagt om een radicale eerlijkheid naar jezelf en je partner. Rustend in Zijn kunnen we actief kiezen om vanuit Zijn ons leven vorm te geven. Vanuit dat uitgangspunt kunnen we de spannende reis maken die geen bestemming heeft.

Wat 
Deze training bestaat uit twee dagen. Tussendoor oefen je met de gegeven opdrachten. Er is tussendoor ook een online bijeenkomst om te verdiepen en ervaringen te delen.

We onderzoeken vanuit verschillende optieken onze verlangens, boosheid en ‘ons willen’. Vanuit de optiek van Spirit, oftewel onze vrije volwassen vorm, geven we de relatie vorm. Daarnaast gaan we ontdekken welke rol devotie en presentie kunnen hebben in dit spel van relatie.

Je bereidt je voor door:
– Lezen van een artikel over de ladder van optieken (wordt toegestuurd)
– Invullen van een vragenlijst (wordt toegestuurd)
– Ervaring te hebben met het werken met ‘Spirit’

Als je geen ervaring met Spirit hebt kun je een online gegeven workshop aanschaffen (€30 per stel) en doen, om jezelf op het gewenste niveau te brengen.

Voor wie
Deze training is bedoeld voor stellen die radicale eerlijkheid in hun relatie willen leven en hun relatie willen verdiepen. Die uitkomen voor wat ze willen van de ander. Die willen geven en ontvangen. Leiding willen nemen en dienstbaar willen zijn aan elkaar en de relatie. Die eigenheid in verbinding willen leven.
Deze training is niet geschikt voor stellen die in een relatiecrisis zitten of die de pijnlijkheden die er in relatie zijn niet onder ogen willen zien.

Ervaring hebben met Zijnsoriëntatie is gewenst (of tantrisme of ander bewustzijnswerk).
Bij twijfels kan je contact opnemen voor overleg.

Het is ook mogelijk om als single deel te nemen. In dat geval dien je wel een andere single als oefenpartner te hebben. Je kunt je dus niet als single opgeven!

Data 
Zaterdag 18 maart en zaterdag 20 mei, van 09.30 – 17.30 uur.
In de middag is er een pauze waarin je je eigen meegebrachte lunch kunt nuttigen.

Locatie
We hebben een optie op een locatie in Zwolle. Bij veel animo kan het zijn dat we uitwijken.
Bijdrage: €315 per persoon
Bijdrage deelnemers Jaartraining: €295 per persoon

Opgeven kan helaas niet meer. Laat je het weten als je interesse hebt in een volgende stellenworkshop? Bij genoeg animo kan er weer een gegeven worden.
Neem contact op met Michaël:
michael@zijnenworden.nl of 06 108 240 18

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *