Datum

jan 19 2020
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 5:00 pm

Module Leven als een Zwaan | Lunteren

Serie van drie zijnsgeoriënteerde workshopdagen

In deze module vergelijken we onszelf met het lelijke eendje uit het sprookje. Hij dacht een eend te zijn maar ontdekt dat hij een zwaan is. In ons dagelijks leven zien we onszelf als iemand die gevormd is door geschiedenis, genen, opvoeding en cultuur. Dit is niet persé onwaar maar het blijkt ook mogelijk om dieper te leren kijken. We kunnen een dimensie in onszelf ontdekken die daar ver aan voorbij ligt. Dit is ons non-duale gewaarzijn. Als we rusten in deze non-duale openheid blijkt deze niet alleen open te zijn (ook wel Leegte genoemd) maar een bron van rijkdom aan kwaliteiten zoals geluk, vreugde, juicyness, welbevinden, gemak, vrijheid, etcetera. We noemen dit binnen zijnsoriëntatie ook wel zijnskwaliteiten of Spiritdimensie.

We leren op een gevoelvolle wijze verlicht te zijn, het zogenaamde Zwaanschap. Je gaat herkennen dat alles wat je normaal als vast en solide ervaart – zoals je lichaam of de ‘wereld’ – van Spiritessentie gemaakt is.
Deze manier van werken is een van de bijzonder effectieve methodes die zijnsoriëntatie heeft voort gebracht. We werken met meditaties, beweging, visualisaties en praktische oefeningen met dagelijkse situaties.

Data Groningen: 18 januari, 15 februari en 21 maart
Data Lunteren: 19 januari, 16 februari en 22 maart

Als je een keer niet kunt kan je dit gratis met mij inhalen, het is ook mogelijk van locatie te wisselen met een datum.

Bijdrage: € 295

Mocht je nog geen ervaring hebben met het werken met Spirit, is er van te voren een extra instructie nodig.

Info en opgave: info@zijnenworden.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *