Datum

okt 08 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 5:00 pm

Jaartraining 2 Zijnsgeoriënteerd werken met verstorende emoties | Vanaf Oktober 2022 | Groningen en Online

Rusten in Zijn terwijl emoties verschijnen is nog een hele kunst. In het vervolg van de Jaartraining Werken met emoties leer je op Zijnsgeoriënteerde wijze om te gaan met verstorende emoties zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Door te leren aanwezig te zijn in alles wat verschijnt, kan je emoties herkennen voor wat ze werkelijk zijn: een enorme bron van levensenergie. 

De visie van Zijnsoriëntatie is dat jouw natuurlijke Zijnsaard om te beginnen al volkomen open is, vrij, al aanwezig en ongeschonden. Al compleet, hoe je jezelf ook aantreft, wat je ook hebt meegemaakt. Als je dit herkent en daarin rust is er een vanzelfsprekend geluk, rust en welbevinden dat nergens van afhankelijk is. Omgekeerd is het niet herkennen van je Zijnsaard door verstorende emoties, de oorzaak van verstoringen van dit welbevinden. Dit radicale uitgangspunt vormt de basis voor hoe we werken met emoties.

Tijdens de Basis Jaartraining heeft het trainen van de houding centraal gestaan. In dit tweede jaar verdiepen we rusten in Zijn. Daarvoor werken we met boosheid en verlangen, afhankelijkheid en gemis, oefenen we de compassieblik, werken we met overdracht en het vrijspelen van dader/slachtofferenergie.


Praktisch 

Jaartraining 2 vindt plaats in vier weekenden:
Zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022 
Zaterdag 14 en 15 januari 2023 
Zaterdag 25 en 26 maart 2023 
Zaterdag 10 en 11 juni 2023

De bijeenkomsten duren van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Mocht samenkomen door omstandigheden niet mogelijk zijn, zal een trainingsdag in zijn geheel online plaatsvinden.

De locatie is: Cursuscentrum de Poort, Friesestraatweg 31, Groningen. Daarnaast zullen de workshopdagen hybride (zowel op locatie als online) plaatsvinden en kunnen dus ook interactief vanuit je huiskamer gevolgd worden.

Bijdrage: 865 euro (1065 euro zakelijk), inclusief lesmateriaal.
Betaling in termijnen is mogelijk.

Heb je al met de Basis Jaartraining meegedaan, meld je hier aan voor Jaartraining 2:
Aanmeldformulier

Kijk voor meer video’s, inspiratie en artikelen op ‘de pagina over de Basis Jaartraining’

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *