Datum

mrt 23 2019
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 7:00 pm

Kosten

€290

Module: Spiritwerk 2 | Dag 3 | Groningen

Spiritwerk is het verleggen van identificatie van kleinheid, geconditioneerde zelf- en wereldbeelden naar Grootsheid, naar het besef dat je een Verlichte Boeddha bent. Door dit veelvuldig te doen wordt dit op den duur onze werkelijkheid. Door veel en langdurig deze werkelijkheidsbeleving te oefenen gaat deze incarneren en vormt zich een nieuw, vrij en stralend gewoontelichaam (Boeddhalichaam). Andere termen die gebruikt worden: de Wijze, Presentie, vrije man/ vrouw, stuurman/ stuurvrouw, innerlijke leraar of innerlijke guru. In module 3 gaan we het werken met Spirit verder verdiepen.

We zullen opnieuw de visualisaties gaan doen maar zullen deze ook verder verdiepen en uitbreiden. Dit geldt zowel voor de Spirit als ook voor het Huis van Zijn. Daarnaast zul je kennis gaan maken met andere Spiritvormen waaronder “de Wachter”. Deze zeer doorsnijdende Spiritvorm nodigt jou uit om je hechtingen onder de loep te nemen en te offeren. Offeren van belangen en hechtingen maakt je vrij en gelukkig, niet het vasthouden eraan. Daarnaast brengt afstemming op de Wachter ook veel helderheid en daadkracht. Middels de Wachter leer je leiding te nemen over je leven.

We gaan ook aan de slag met hoe je eigenheid in relatie leeft door middel van de Vrije Seksuele Man/Vrouw (VSM/VSV). Seksueel slaat hier op creatiekracht, tot vorm komen vanuit vrijheid in verbinding. Normaal gesproken zijn we geconditioneerd in relatie tot anderen of in relatie tot anderen of in relatie tot de wereld en dimmen we onze vorm en passen deze aan. We vouwen ons als het ware in, in een wat meer solide, strakke vorm. Als we echter uitvouwen als VSM of VSV, en tot een vrije open vorm komen, zijn we zacht, vurig, fel, liefdevol, gepassioneerd en juicy. De vorm wordt steeds in het moment geboren maar nooit tot “iets” gemaakt. Wordt nooit bewaakt, of vastgezet.

Tot slot ook in deze module weer veel aandacht voor meditatie. Ditmaal in afstemming tot en met de Spirit als jouw “innerlijke leraar”. Hier vindt dan transmissie plaats van wijsheid, zegening, verlichting, liefde, devotie en overgave.

Al deze werkwijzen brengen op allerlei niveaus transformatie en reiniging teweeg en hebben een diep helend effect. Brengen je Thuis in wie je altijd al bent.

Mocht je niet op alle drie de dagen kunnen komen, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een dag in de andere locatie te doen. Ook kan je een afspraak met mij maken om een gemiste dag in te halen. Daarnaast mag je dan als de training op een later tijdstip weer gegeven wordt deze dag dan als extra ook nog een keer inhalen.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *