Datum

mei 19 2019
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 5:00 pm

Kosten

€290

Module: Jij bent schepper | Dag 2 | Groningen

Als je een andere bril op zet verandert jouw werkelijkheid. Dat merk je bijvoorbeeld heel duidelijk als je verliefd bent. Dan is er die roze bril en het leven is ineens zo anders. Afhankelijk van de bril die je op hebt beleef je dus jouw werkelijkheid. In onze geconditioneerde manier van zijn wordt die werkelijkheid geïnterpreteerd en ingevuld op basis van je aannames en ervaringen tot nu toe. Jouw geschiedenis (en die van je ouders en maatschappij) bepaalt jouw werkelijkheid. 

Het is de kunst om je leven niet vorm te geven vanuit je geconditioneerde geschiedenis maar vanuit de openheid van Zijn en Spirit. Dit is een heel uitdagend perspectief! In de deze module van Zijn & Worden staat sta jij als Schepper centraal.

Je gaat ontdekken hoe jouw manier van Zijn jouw werkelijkheid bepaalt. Je gaat ontdekken welke enorme scheppingskracht je bezit. De kunst is natuurlijk om die scheppingskracht niet vanuit overleving en geconditioneerd in te zetten. Want dat doe je immers al! Nee, je maakt contact met je vrije open aard, je Spiritaard. En dan gaan we ontdekken hoe je je leven en relaties vanuit deze openheid vormgeeft als Schepper. Je kunt een stap zetten van onbewust naar bewust creëren. Je begint klein maar als je de principes eigen maakt kun je jouw leven op een ruime, waardige, vervullende en vrije manier vormgeven. 

We doen dit door middel van Zijnsgeoriënteerde meditaties, beweging, visualisaties en praktische oefeningen.

Deze module is los te volgen, maar sluit ook aan op de vorige module Spiritwerk 2 (januari-maart 2019). Mocht je deze module niet hebben gedaan, overleggen we even over hoe je dit kunt voorbereiden.

Lees meer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *