Zomerretraite 14-17 mei | Rusten in Zijn | Online | Zijn & Worden

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerretraite 14-17 mei | Rusten in Zijn | Online

mei 14 @ 8:00 pm - mei 17 @ 5:00 pm

Tijdens deze driedaagse online retraite staat rusten in Zijn centraal.

Zijn is onze oerstaat die volkomen open en vrij is. Als je rust in Zijn is er een vanzelfsprekende stilte, openheid, zorgeloosheid en welbevinden die nooit verstoord raakt. Net als de blauwe hemel nooit verstoord raakt door welk weertype ook verschijnt. Dit is dus geen gecreëerde rust of openheid maar gewoonweg aanwezig in jou. Het is zonder oorsprong en vergaan en daarom vrij en onaangeroerd.

Ofschoon dit altijd het geval is zien we deze openheid gemakkelijk over het hoofd. Net als de blauwe open hemel bedekt kan zijn door een wolkendek, raakt onze open vrije aard gemakkelijk bedekt door ideeën en concepten die we maken van onszelf en de werkelijkheid. Zo vergeten we makkelijk dat Zijn onze basis is en raken we makkelijk van huis. We raken dan verstrikt in het spel van de wolken.

In deze retraite nemen we het ont-dekken van deze roerloze openheid, die reeds compleet aanwezig is als de grond van onze geest, als uitgangspunt. Hier valt geen werk meer te doen, het gaat steeds om het opnieuw herkennen van jouw Lege Aard en deze moeiteloze wijze van Zijn te leren continueren.

Datum: donderdag 14 mei 20.00 uur – zondag 17 mei 17.00 uur

Locatie: deze retraite is vanwege de huidige omstandigheden online in jouw huiskamer. Je krijgt van te voren instructies over hoe dit gaat. Een computer of laptop met internetverbinding is voldoende.

Bijdrage: €150

Opgave: klik op deze link:

Inschrijvingsformulier

Dit event op de site: www.zijnenworden.nl/event/zomerretraite-13-17-mei-rusten-in-zijn-wijster-drenthe/

Meer info over de werkwijze: www.zijnenworden.nl/zijnsorientatie-pad-van-levenskunst-vind-jouw-boeddha-natuur/

Algemene info:

Retraites bij Zijn & Worden
We zijn allemaal in staat om zorgeloos, gelukkig en verlicht te leven. Echter in onze dagelijkse modus ‘oefenen’ we voornamelijk het tegenovergestelde. Om deze geroutineerde staat van zijn te doorbreken, zijn retraites een belangrijk deel van het aanbod van Zijn & Worden.

Even helemaal ‘eruit’
Het in retraite gaan zonder prikkels van buitenaf geeft je de mogelijkheid om elke dag een stapje dieper te zakken in de Zijnsgeoriënteerde werkwijze en in het belichamen van je natuurlijke essentie.

Door onder andere meditaties, visualisaties, beweging, deelrondes en het onderzoeken van persoonlijke issues, krijg je praktische tools voor zowel je psychologische als spirituele ontwikkeling. Je wordt uitgenodigd om zoveel mogelijk in stilte te zijn, ook tussen de onderdelen door.

Iedereen kan Zijn
Je ervaart Zijnskwaliteiten zoals vrijheid, geluk, zorgeloosheid, liefde, juicyness… En je ontdekt dat dit allemaal al in jou zit. Je leert hetgeen te doorzien wat jou ervan weerhoudt gewoon te Zijn.

De Zijnsgeoriënteerde technieken zijn op zichzelf eenvoudig en voor iedereen geschikt. Maar door het gericht praktiseren ontdek je de hardnekkige valkuilen! Vervolgens leer je met persoonlijke instructies hoe je daar mee kunt omgaan. Ook zijn één op één sessies met Michael inbegrepen en is het altijd mogelijk om na een retraite contact met hem op te nemen.

Door de aanwezigheid van een heldere methode, een leraar die jouw geconditioneerde patronen doorziet, en een groep van medebeoefenaars die je spiegelen en met wie je kunt mee resoneren, is een retraite de ideale bedding om onwankelbaar thuis te komen in jouw non-duale natuur.

Wees van harte welkom!

Het programma

Tijdens deze online retraite ziet het programma er ongeveer als volgt uit:

07:00 – 08:30 meditatie in beweging en meditatie oefeningen

10:00 – 13:00 ochtendprogramma

16:00 – 19:00 middagprogramma

Wat levert een retraite je op?
– Je komt los van het dagelijkse leven en de dualiteit;
– Je leert een nieuwe manier van kijken naar de werkelijkheid;
– Je ontdekt verkrampingen waarmee je in het dagelijks leven
rondloopt;
– Je ervaart wat non-dualiteit inhoudt;
– Je gaat beseffen dat je Al Heel bent;
– Dat je niet aan jezelf hoeft te sleutelen, klussen of veranderen;
– Je leert verschillende oefeningen die je in het dagelijks leven toe kunt passen;
– Je ervaart hoe het is om te zijn in het moment met alles wat er is.

Neem bij vragen contact op: info@zijnenworden.nl

Gegevens

Begin:
mei 14 @ 8:00 pm
Einde:
mei 17 @ 5:00 pm
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Bij jou thuis

Organisator

Zijn & Worden
Telefoon:
06-10824018
E-mail:
info@zijnenworden.nl
Site:
zijnenworden.nl