Online Workshop 19 dec 2020 | De straling van Zijn: ontmoet jouw Spirit | Zijn & Worden

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Workshop 19 dec 2020 | De straling van Zijn: ontmoet jouw Spirit

december 19, 2020 @ 10:00 am - 2:00 pm

Door visualisaties en beoefeningen maak je contact met jouw Spiritvorm en leer je deze te belichamen. Jouw Spirit is het symbool voor jouw pure, zuivere vormgeving van Zijn, niet wie jouw psyche heeft geleerd dat hij is.

Als we rusten in onze natuurlijke Zijnsaard openbaart zich een majestueuze weidse openheid, te vergelijken met de blauwe lucht: onaangeroerd, tijdloos en volkomen vrij.

‘Zijn’ is echter niet alleen maar open maar heeft ook een inherente straling van Zijnskwaliteiten zoals licht, vreugde, liefde, warmte, wijsheid en helderheid. Deze komen tot vorm in de Spirit. De Spirit is de belichaming van jouw Zijnskwaliteiten en is geboren uit Zijn.

Volgens de Zijnsgeoriënteerde methode werken we hier met het tweede perspectief:
In Zijnsoriëntatie wordt uitgegaan van een eenvoudig drielagenmodel van onze geest. De diepste laag noemen we Zijn, de pure uitstraling daarvan Spirit en de geconditioneerde laag van onze geest noemen we psyche. Dit model correspondeert met indelingen in andere tradities. In het christendom kennen we de driedeling God, Heilige Geest en de Zoon, en in het vajrayanaboeddhisme respectievelijk dharmakaya, sambhogakaya en nirmanakaya. – Zitten in Zijn – Hans Knibbe

Voor mij persoonlijk is het werken met Spirit elke keer weer een bijzondere ervaring die een diepe herkenning teweegbrengt van wie ik werkelijk ben. Dit verdiept en ondersteunt als een krachtige katalysator.

Iedereen is welkom bij deze online workshop: het vormt een goede introductie voor iedereen, of is verdiepend voor wie bekend is met deze werkwijzen.

Na het evenement ontvang je de opnames van de instructies van deze dag.

Datum: zaterdag 19-12-2020
Tijdstip: 10.00 – 14.00 uur
Locatie: online
Bijdrage: € 55,00

Meld je hier aan (let op: voor vrijdag 18 december 17:00 uur aanmelden, daarna kan je aanmelding misschien niet meer verwerkt worden):
Aanmeldformulier

Als je nog vragen hebt kan je Joke mailen: info@zijnenworden.nl of Michael benaderen via Whatsapp: 06-10824018

Gegevens

Datum:
december 19, 2020
Tijd:
10:00 am - 2:00 pm
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Online event

Organisator

Zijn & Worden
Telefoon:
06-10824018
E-mail:
info@zijnenworden.nl
Site:
zijnenworden.nl