Online Winterretraite | Thuis in Zijn | Vier dagen - op donatie | Zijn & Worden

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Winterretraite | Thuis in Zijn | Vier dagen – op donatie

december 26, 2020 @ 8:00 pm - december 31, 2020 @ 10:30 am

Aan het begin van de winter en het einde van het jaar keren we naar binnen om daar onze onbeschreven vrije aard, onaangedaan door welke ervaring ook, te ontdekken en daarin te rusten. Wij noemen dat Rusten in Zijn. Zijn is niet alleen stil, open en vrij maar ook stralend en vreugdevol. Het is recht doen aan wie je bent!

Doe met gelijkgezinden mee aan deze online retraite, vanuit je eigen huis. Ook als je werkt of je kinderen verzorgt gedurende de dag is er de mogelijkheid tot verstilling in deze donkere dagen.

Vrij maar niet te vrijblijvend
Je doet deze retraite binnen jouw mogelijkheden. Toch willen we het niet als alleen maar vrijblijvend zien. Het is wel degelijk een retraite en we hopen dat je het zo ook wilt benaderen. We rekenen op jouw zelfstandige beoefening van het aanbod, zoals de meditaties. Hiertoe behoort ook een bepaalde mate van mindfulness door de dag heen.
Zelfs als je werkt, met je kinderen bezig bent of niet altijd aanwezig kunt zijn bij de onderdelen kun je deelnemen. De sessies worden opgenomen en gedeeld, waardoor je een gemist onderdeel vrijwel meteen kunt inhalen.

Michael zal ook inspirerende teksten of audio/video fragmenten aanbieden die je tussendoor kunt bekijken of bestuderen. Daarnaast zal hij oefeningen geven die je zelf kunt beoefenen of met iemand samen. Deze activiteiten zijn optioneel.

Praktisch
Data: We starten zaterdagavond 26-12 om 20:00 tot 21:00 uur met een introductie zodat we zondagmorgen de eerste meditatie kunnen doen. De retraite eindigt op oudjaarsdag 31-12 om 10.30 uur.

Het programma zal er ongeveer zo uit zien:

07.30 – 08.30 meditatie
10.00 – 13.00 instructies, deelronde en vragen
19.30 – 20.00 meditatie

Kosten: € 25,- administratiekosten + donatie naar mogelijkheden

Aanmelden:
Helaas kan je je niet meer aanmelden voor dit evenement. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om van volgende evenementen op de hoogte te blijven. Je kunt je mailadres op deze site invullen.

Technisch
Om samen te komen maken we gebruik van Zoom. Dit is een eenvoudig online platform waar we bij Zijn & Worden al langere tijd gebruik van maken. Als je je hebt aangemeld voor de retraite krijg je een instructie zodat je het snel en eenvoudig kunt installeren.

Ook maken we gebruik van een Whatsappgroep die we gebruiken voor (spontane) aankondigingen en veranderingen van tijd.

Wees van harte welkom!

Gegevens

Begin:
december 26, 2020 @ 8:00 pm
Einde:
december 31, 2020 @ 10:30 am

Locatie

Bij jou thuis

Organisator

Zijn & Worden
Telefoon:
06-10824018
E-mail:
info@zijnenworden.nl
Site:
zijnenworden.nl