Jaartraining Werken met emoties | vanaf September 2020 | Groningen of Gelderland | Zijn & Worden

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaartraining Werken met emoties | vanaf September 2020 | Groningen of Gelderland

september 19, 2020 @ 10:00 am - 5:00 pm

werken met emoties

In de Jaartraining ‘Werken met emoties’ leer je op Zijnsgeoriënteerde wijze omgaan met verstorende emoties zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Door deze emoties toe te staan en ze leren doorzien voor wat ze werkelijk zijn, vormen ze een enorme bron van levensenergie.

Emoties zijn een gezonde functie in onszelf maar onze omgang ermee kan heel ongezond zijn. Vaak onderdrukken we emoties of leven we ze juist uit. We willen emoties aanpassen, doen alsof ze er niet zijn, kunnen er geen contact mee maken, of verdrinken er juist helemaal in. In alle gevallen bepalen onze emoties ons doen en laten.

Vaardig werken met emoties
In vele jaren werken met mijn studenten heb ik een Zijnsgeoriënteerde structuur uitgewerkt die zeer effectief blijkt te zijn. Hierin werken we niet áán emoties maar werken we mét emoties. Ze hoeven niet anders, maar zijn een ingang naar vrijheid en wijsheid. Emoties vormen de poort naar jouw non-duale open en vrije staat van Zijn. 

Deze training is voor iedereen die zijn ware gezicht wil ontdekken, voorbij elk idee over jezelf en de wereld. Je gaat ontdekken wat emoties werkelijk zijn en dat er niet aan gesleuteld hoeft te worden. Daarnaast zit er een veel diepere mogelijkheid in emoties: je leert de bron van vitaliteit vrijspelen die in jouw emoties zelf besloten ligt.

Negen bijeenkomsten in 2020-2021 
Deze training is een compleet pad van negen workshopdagen in een jaar, vanaf September 2020. Door onder andere meditaties, visualisaties, beweging, deelrondes, persoonlijke aanwijzingen en het onderzoeken van dagelijkse issues, krijg je tools voor zowel je psychologische als spirituele ontwikkeling. Met praktische oefeningen en stappenplannen kan je direct thuis aan de slag. Het voorbereiden van de maandelijkse bijeenkomst kost elke keer zo’n 30 à 90 minuten.

Praktisch
Data Groningen (de Poort, Friesestraatweg 31, Groningen):
zaterdag 19 sept, zaterdag 10 okt, zaterdag 14 november 2020, zondag 10 jan 2021, zondag 7 februari, zondag 7 maart, zaterdag 24 april, zaterdag 29 mei, zaterdag 19 juni 2021 (er is nog plek!). 
Data Gelderland (centrum Wijland, Lunteren):
zondag 20 sept, zo 11 okt, zondag 15 nov, zaterdag 9 jan 2021, zaterdag 6 feb, zaterdag 6 maart, zondag 25 april, zondag 30 mei, zondag 20 juni 2021 (er is nog plek om online mee te doen! of bij voldoende belangstelling is er nog meer mogelijk, neem zsm contact op). 
De bijeenkomsten duren van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Als je een keer niet kunt kan je dit gratis met mij inhalen, het is ook mogelijk van locatie te wisselen met een datum.
Waarschijnlijk is er ook de mogelijkheid om deze trainingen online vanuit je huiskamer te volgen, neem contact op voor meer informatie.

UPDATE: Jaartraining is bijna vol! Er is slechts de mogelijkheid om online mee te doen. Laat vooral weten als je interesse hebt, want in januari start er een tweede groep.

Bijdrage 
€ 885 particulier (of € 1070 zakelijk), inclusief lesmateriaal.
Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Neem vooral contact op mochten de financiën een probleem voor je opleveren.

Aanmelden
Doe je mee? Schrijf je nu in:
Inschrijfformulier

Meer informatie:

Voor informatie, video’s en artikelen over het werken met emoties, kijk op deze pagina!

Dit event op Facebook: www.facebook.com/events/539201010131792

Even proeven?
Vrijdagavond 19 juni kan je vragen stellen en kennismaken met een paar oefeningen en werkwijzen: In gesprek met Michael Steinau | Online of in Groningen | Thema: acceptatie van verlies

Wil je meer informatie? Neem contact op met info@zijnenworden.nl

 

Testimonials naar aanleiding van het werken met Zijn & Worden: 

Wat standaard therapieën, psychologen en veel mensen denk ik doen is elkaar geruststellen, in het verhaal gaan morren en dan houd je eigenlijk het verhaal in stand. Ik merkte dat ik zo even word gerustgesteld; bijvoorbeeld ik voel me ergens schuldig over en iemand kan me uitleggen waarom ik niet schuldig ben daaraan. Dat stelt mij dan gerust. Totdat het verhaal ook maar ietsje verandert, dan kan het verhaal me alweer grijpen. En dan zit ik opnieuw in die overtuigingen van ‘ik ben schuldig’.
De aanpak van Michael is ‘ik ben schuldig’ en het gewoon maar even waar te laten zijn. Daar zit iets bevrijdends in. Dan loop ik ook niet meer weg voor het gevoel. Want in het verhaal lopen ronddraaien is eigenlijk gewoon niet werkelijk erkennen wat er is. – Deelnemer Online Retraite maart 2020

Elke keer weer dat ik mijn herinnering aanscherp tot zijn, voel ik me een gelukkig wezen. Gelukkig, omdat ik alles onder ogen kan zien. – Astrid

Michael heb ik ervaren als een zeer bekwame teacher. Zeer sterk in luisteren, afstemmen, to the point, weet de vinger bijna direct op de zere plek te leggen, is invoelend en liefdevol. Verbonden met het veld, waardoor geen oordelen, veel ruimte, helderheid en wijsheid! – Carla

Het is zo fijn dat ik een weg heb om thuis te komen in de uitdagingen van wat nu speelt in mijn leven. (…) De oefening van waarnemen hoe ik interpreteer blijft me bij. Ook dat ik steeds in een pendelbus op weg ben naar hoop op liefde en vrees die niet te krijgen. Ik ervaar het als een grote steun om te beseffen dat anderen ditzelfde hebben. O wat voelt dit zakkend en aardend. Verbindend ook dat we allen hetzelfde verlangen, namelijk liefde. – Myriam

Er zijn gaten geslagen in mijn aannames, mijn schijn houvast. Mijn hart weer wat meer open. Mijn innige dank. – Monique

Gegevens

Datum:
september 19, 2020
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Zijn & Worden
Telefoon:
06-10824018
E-mail:
info@zijnenworden.nl
Site:
zijnenworden.nl