Agenda

Agenda Zijn en Worden:

 

 

Module Spiritwerk 2:

Tijdens Spiritwerk 2 staat de vrije seksuele man/vrouw centraal. Binnen Zijnsoriëntatie wijst het woord seksueel niet naar seks maar naar jouw al Vrije Volwassen vorm. Wie ben je, in relatie met anderen, als je niet bepaald wordt door beperkte kleinheidsaannames, maar de Grootsheid van je wezen gaat belichamen? Deze prachtige workshop van drie losse dagen daagt jou uit om zonder programma, zonder voorbehoud en agenda je vrije Aard te gaan belichamen.

Dit begint met het volledig gegrond zijn in je Zijnsaard. Je krijgt uiteraard tips en handvatten mee hoe je dit kunt doen. Als je rust in Zijn zal je merken dat er vanzelf iets gaat stromen en begint te stralen dat tot vorm wil komen, jouw vrije vorm. Hier zullen we oefeningen voor doen die ons bewust zullen maken van onze conditioneringen. Tevens ga je ontdekken dat geen enkele conditionering een beperking vormt om helemaal je Zelf te zijn: open, juicy, pittig, zacht, stralend, wijs en gegrond.

De volgende stap is het oefenen hiervan in relatie met anderen.

Deze module wordt op dit moment in Oosterbeek en Groningen gegeven, dus opgave is nu niet mogelijk. De volgende module sluit er op aan: 

 

Module Jij bent schepper:

Als je een andere bril op zet verandert jouw werkelijkheid. Dat merk je bijvoorbeeld heel duidelijk als je verliefd bent. Dan is er die roze bril en het leven is ineens zo anders. Afhankelijk van de bril die je op hebt beleef je dus jouw werkelijkheid. In onze geconditioneerde manier van zijn wordt die werkelijkheid geïnterpreteerd en ingevuld op basis van je aannames en ervaringen tot nu toe. Jouw geschiedenis (en die van je ouders en maatschappij) bepaalt jouw werkelijkheid. 

Het is de kunst om je leven niet vorm te geven vanuit je geconditioneerde geschiedenis maar vanuit de openheid van Zijn en Spirit. Dit is een heel uitdagend perspectief! In de deze module van Zijn & Worden staat sta jij als Schepper centraal.

Je gaat ontdekken hoe jouw manier van Zijn jouw werkelijkheid bepaalt. Je gaat ontdekken welke enorme scheppingskracht je bezit. De kunst is natuurlijk om die scheppingskracht niet vanuit overleving en geconditioneerd in te zetten. Want dat doe je immers al! Nee, je maakt contact met je vrije open aard, je Spiritaard. En dan gaan we ontdekken hoe je je leven en relaties vanuit deze openheid vormgeeft als Schepper. Je kunt een stap zetten van onbewust naar bewust creëren. Je begint klein maar als je de principes eigen maakt kun je jouw leven op een ruime, waardige, vervullende en vrije manier vormgeven. 

We doen dit door middel van Zijnsgeoriënteerde meditaties, beweging, visualisaties en praktische oefeningen. 

Deze module is los te volgen, maar sluit ook aan op de vorige module Spiritwerk 2 (januari-maart 2019). Mocht je deze module niet hebben gedaan, overleggen we even over hoe je dit kunt voorbereiden.

Groningen 14 april, 19 mei en 16 juni (ovb) 2019 van 10:00 tot 17:00
Oosterbeek (nabij Nijmegen) 13 april, 18 mei en 15 juni 2019 van 10:00 tot 17:00

Prijs € 290,-
opgeven via info@zijnenworden.nl

 

 

Zijnsgeoriënteerde meditatietraining

In maart 2019 gaat er een training Zijnsgeoriënteerde meditatie van start. Zijnsgeoriënteerde meditatie gaat over het leren kennen van en het leren werken met jouw geest. Jouw geest is datgene wat zich bewust is van gedachten en gevoelens; het is jouw geest die keuzes maakt, die ervaart, et cetera. In alle aspecten van jouw leven is jouw geest aanwezig. Het is daarom zeer de moeite waard om je geest te leren kennen en ermee te kunnen werken.

‘Rusten in Zijn’ is het begin- en het eindpunt van Zijnsoriëntatie. Het is thuis zijn en ontspannen in je open, liefdevolle, complete Zijnsaard. Zijnsgeoriënteerde meditatie wijst hiernaar en gaat hier over. Het brengt je in contact met de rijkdom van je wezen. Dat is een gift aan jezelf en daarmee ook aan je omgeving.

De training is een introductietraining in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Het is tevens een mogelijkheid kennis te maken met Zijnsoriëntatie en de Zijnsgeoriënteerde visie en manier van werken.

Lees meer over de inhoud van de training: Zijnsgeoriënteerde meditatie training

Korte gratis proefles: dinsdag 5 februari, 19.00 – 20.30 uur. Tijdens deze les kun je kennismaken met deze manier van mediteren om te kijken of het wat voor je is.

Data meditatietraining: dinsdag 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april en 9 april.

Tijd: 19.00 – 21.30 uur Locatie: Onnemaheerd 1, Groningen (Beijum noord).

Prijs: € 180,00 (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven / zzp)

Voor informatie en opgave: info@zijnenworden.nl of 06-108 240 18 (Michael).

 

 

Pinksterretraite: Emoties als pad van verlichting

Datum: donderdag 6 juni  20.00 uur – maandag 10 juni 16.00 uur
Locatie: Smalhoorn, Orvelte (Drenthe)

Emoties kunnen een behoorlijke sta in de weg zijn in je leven. Dit zit hem niet in de emoties zelf maar in het niet vaardig ermee kunnen werken. Meestal willen we emoties of moeilijke gevoelens en gedachten wegwerken, oplossen of anders maken. Tijdens deze retraite ga je ontdekken dat emoties en verstorende gedachten / gevoelens de toegang kunnen zijn naar waar geluk en ware vrijheid. Dus geen obstakel vormen maar juist de sleutel zijn. 

Voor opgave en info: info@zijnenworden.nl 

 

Meedoen met één van onze activiteiten?